Hvem skriver vi for?

Golfere er et reisende folkeslag, og alle som deler vår lidenskap for å finne frem til de beste golfreisene er velkomne her hos Golfjournalen. Om du skal til Europa, Asia, Afrika eller Amerika – vi har lyst å komme med inspirerende beretninger, bilder og baneguider .

En redaksjon, flere kanaler

Vi holder til i Oslo og Stockholm, og lager stoff både på engelsk, norsk og svensk. Dette er den norske websiden, men se også våre svenske nettsider Golfjournalen.se og de internasjonale engelsspråklige sidene på Golftraveljournal.com. I tillegg lager vi en gratis app for iPhone og iPad, med alle de ferskeste sakene på Golf Travel Journal.

Sjefsredaktør

Kaia Means

Kaia Means har skrevet om golf for mange forskjellige publikasjoner siden hun begynte å spille golf for 15 år siden. Bildene hennes har stått på trykk i Norsk Golf, Golfposten, Golf Digest, og andre. Hun har også jobbet for andre magasiner – blant annet med livsstilsreportasjer og reisereportasjer – for eksempel National Geographic, Life, Vi Menn, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Dagens Næringsliv, m.m.. Se også det engelskspråklige foto-nettstedet hennes Golfvisuals.com.

Kaia Means
Senior-redaktør

Bo Sjosten

Bo Sjösten har spilt golf en halv mannsalder, og har jobbet som golfjournalist i mer enn 10 år. Før det var han datanerd i Silicon Valley i California og jobbet som ingeniør for både hardware og software-produsenter i 25 år. Needless to say, Bo enjoys the technical aspects of the game, i.e. gadgets, as well as golf photography.

What our readers say

Gary Player testimonial for Golf Travel Journal

What a quality publication. Well written. Super photography. Look forward to all future editions. My best

Gary Player
Nine-time Major Winner